HOE WERKT TELEMARKETING?

Telemarketing is een praktijk die eind jaren zeventig en begin jaren tachtig aan populariteit won. Contact opnemen, doorlichten en contact opnemen met potentiële klanten maken allemaal deel uit van het proces. Als gevolg van veranderende werkmethoden kunnen bedrijven nu vanuit hun kantoor bellen, callcenters inhuren of telemarketeers dit vanuit hun huis doen.

Het primaire doel van telemarketing is het peilen van de interesse van een potentiële klant. Dat gezegd hebbende, helpt een telefoontje bedrijven om te bepalen of een bepaalde klant geïnteresseerd is in hun producten of diensten. Dit betekent dat de telemarketeer de deal tijdens dat telefoongesprek sluit, of overgaat op andere manieren om met de potentiële klant te communiceren.

Bovendien vertrouwen ondernemers op telemarketing om marktonderzoek uit te voeren of om nauwkeurige informatie te verkrijgen om verschillende marketingtechnieken uit te voeren. Als u een commerciële onderneming heeft en u moet telemarketing doen voor een van uw campagnes, dan kan Sky Liberty binnen Nederland u daarbij helpen. Ze hebben een buitengewoon goede activiteit voor mij gedaan en het werd een grote prestatie voor mijn bedrijf.

Telemarketing is dus elke vorm van marketing die via de telefoon wordt uitgevoerd. Het is een proces van het verkopen van producten of het verlenen van klantenservice via de telefoon. Door veranderingen in het marktgedrag en de afnemende effectiviteit van traditionele media is direct marketing enorm populair geworden. Aangezien telemarketing en direct response-advertenties blijven groeien, wordt verwacht dat deze trend zich zal voortzetten.

www.skyliberty.nl